Villa Jajaliluna
  • Jajaliluna - Pool between media and dining rooms
  • Jajaliluna - Pool decking
  • Jajaliluna - Alfresco dining & media pavilions
  • Jajaliluna - Kitchen dining
  • <p>Jajaliluna - Dining room at night </p>
  • Jajaliluna - Media room and pool
  • Jajaliluna - Main pavilion lounge at night
  • Jajaliluna - Downstairs guest room
  • Jajaliluna - Downstairs guest bathroom
  • Jajaliluna - Master bedroom
  • Jajaliluna - Upstairs guest room
  • Jajaliluna - Upstairs children's room
  • Jajaliluna - Mezzanine TV lounge
  • Jajaliluna - View from entrance
  • Jajaliluna - Main pavilion at night

Welcome to
Villa Jajaliluna

If you’re seeking a chic pad in the heart of Bali’s sophisticated Seminyak neighbourhood that’s stylish, comfortable and perfect for families with children, then look no further than Villa Jajaliluna. Located just a short stroll from the beach, this elegant four-bedroom villa, hidden behind vine-clad walls and shaded by coconut palms, offers total peace and privacy in a tranquil courtyard-style setting.

Decorated in neutral tones enlivened with bright splashes of colour, Villa Jajaliluna is a soothing and calming oasis to return to after exploring the neighbourhood’s funky boutiques, exquisite galleries, fine restaurants, luxurious spas or trendy bars. With your own in-house chef, private butler, swimming pool and media room, it’s also ideal for those who would rather just stay put and absorb the serenity of the villa.

The layout

Designed by acclaimed Bali-based company Glen Parker Architects, this symmetrical villa combines crisp modern lines with traditional finishes to create a chic and elegant home.

Guests enter the villa via a Palimanan stone walkway bordered by high walls and hibiscus which leads to a large wooden cantilevered door and a compact garden courtyard. Stepping stones traverse a pond flanked either side by fire bowls and a small lawn planted with coconut trees, to present a central T-shaped swimming pool and Jajaliluna’s three living pavilions.  

Closest to the entrance lies the open-plan living/kitchen pavilion which overlooks the pool deck. Symmetrically opposite is the media room and outdoor dining terrace. The main two-storey pavilion, comprising four bedrooms and two living areas, languishes along the far side of the pool, facing west to maximise the sunset views.

The rooms

Housed in the main two-storey pavilion with it’s traditional wood-shingled roof, whitewashed walls, ironwood floors and white French shutters, all four light and airy bedrooms are cooled by air-conditioners and ceiling fans and open onto – or overlook – the swimming pool.

Master bedroom

From its poolside position on the ground floor, the stunning master suite features a king-size bed draped with mosquito netting and is beautifully decorated with bright green, yellow and pink cushions that contrast beautifully against crisp white linens.

A frosted glass door slides open to reveal a huge ensuite bathroom with a walk-in rain shower, twin marble vanities and a walled garden that boasts a second rain shower and a large terrazzo bathtub for starlit bathing.

Guest rooms

The two king-bedded guest rooms (one on the ground floor and the other directly above) are similar in design and accented with pink and green fabric which injects splashes of colour against the whitewashed walls. Opening onto the pool deck, the ground floor room features a mosaic-tiled ensuite bathroom with a small walled garden, a bathtub and an open-air shower. The upstairs guestroom, which opens onto a balcony overlooking the pool, is furnished with a super-king-size bed and a white-upholstered leather armchair. The ensuite bathroom features a walk-in rain shower and grey marble vanity which opens onto a balcony at the rear.

Fourth bedrooms

The fourth bedroom is also located on the upper floor; accessed from the TV lounge. With mezzanine-style bunks above twin beds, this room is ideal for children, but is also suitable for a couple or a family with two children as the twin beds can easily be converted to a king. The ensuite bathroom is fitted with a walk-in rain shower and grey marble vanity opening onto a rear balcony.

an elite haven
Back To Top